Team SeQurity

Vi bygger ett team

Ett välfungerande team består av individer som delar samma strävan, känner att deras bidrag är värdefullt och är motiverade att göra sitt bästa. De litar på, respekterar och stöder varandra. De består av ett team, vars färdigheter kompletterar varandra och alla kan bidra med olika synpunkter och idéer.

Vi är Team SeQurity – vi gör det för barnen!

Ett mål – ett syfte

Sport can give new life to children. Genom team spirit, nätverk, energi och kraft har vi antagit utmaningen att samla in pengar till två viktiga organisationer som står på barnens sida – Barn och ungdomar med särskilda behov har rätt till en framtid.

Team SeQurity är ett damlag som skapas hösten 2019. Laget representeras av medarbetare vid STANLEY Security samt kunder, partners och vänner. Teamet har som mål att cykla Vätternrundan 2021, Sub9. Utöver ett Sub9-mål har teamet utvecklats till något mer och än viktigare; vänskap, personlig utveckling och en passion för cykling. Nu antar de dessutom en ny utmaning – under 12 månader kommer de samla in pengar till Aktivisfonden och Barndiabetesfonden. Året kommer bestå av teamaktiviteter, sponsormöten, marknadsföring och träning.

Deras insamlingsmål är 200 000 kr. 

Team SeQurity

Cyklister

Lagkapten

Följebil

Mål

Mil/år

Kr på 12 månader

 Följ gärna vår resa:

Sponsorer & Partners

The Ride skulle aldrig vara genomförbart utan våra fantastiska sponsorer och partners.