The Ride 2022 ställs in

Men vi tar nya tag!

Vi har fattat det tuffa beslutet att ställa in årets planerade cykelevent – ett event för barnen, cyklisterna och sponsorerna. Vi är väldigt ledsna över detta.

Vi har till dagens datum ännu inte fått ett beslut meddelat av Länsstyrelsen. Vi blev så glada och optimistiska när Transportstyrelsen hävde Länsstyrelsens tidigare beslut till vår fördel. Men processen har dragit ut på tiden och vi är uppriktigt förargade och besvikna att det ska ta sådan här lång tid.

Jag vet att det finns många av er som vill cykla i egen regi – jag rekommenderar er att göra det. Sträckan Åre-Stockholm ger en fantastisk cykling på fyra dagar. För er som vill köra i egen regi, meddela mig så skickar jag över ruttplaner, uppgifter om hotell och annat nyttigt att tänka på.

Vi ger inte upp att arrangera The Ride Åre-Sthlm som ett välorganiserat event 2023. Därför kommer vi ta dialogen med Länsstyrelsen och andra myndigheter, för att lyckas enas och skapa grym cykling under fyra dagar. Följ oss gärna på Facebook och ta del av framtida uppdateringar.

Stort tack för att du har visat intresse och ett extra stort tack för ditt tålamod – jag beklagar verkligen att allt dragit ut på tiden.

Ha en fantastiskt cykel-sommar!

Med vänlig hälsning,
Niclas Gustafsson

Sponsorer & Partners

The Ride skulle aldrig vara genomförbart utan våra fantastiska sponsorer och partners.